srijeda, 5. siječnja 2011.

ipad 2 slučaj pokazuje se na HZZ, pakiranje mockup ipad 2

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/ipad-2-case-shows-up-at-ces-packing-a-mockup-ipad-2/:
Mi smo gledajući trebao ipad 2 slučaja za oko mjesec dana sada, sve od njih s istim izdajnički cutouts: kamera rupu u leđima, kamera rupu u prednjem, a veliki ol 'zvučnik rupa. Današnji naći tuče ih sve, međutim: Mi pravedan postaviti slučaj sa strojno aluminija ipad 2 mockup iznutra. Dexim je željan izlagača, sa zapravo vrlo zanimljiv slučaj dizajn uključuje Bluetooth tipkovnicu koja magnetski pridržava naslovne strane knjige poput rukava, dopuštajući za laptop stilu postava, ili tipkovnicu-free slučaju kada želite da se obrije nekoliko unci. To je bio tako zanimljiv da smo pitali staviti vlastite ipad unutra, koja je kad su nam rekli da ne bi odgovarao, jer je slučaj bio dizajniran za sljedeću ipad. Doista, mockup da smo našli unutar slučaj bio TAD bitni tanji od prve-gen ipad, s konus dovodi do rubova koja nas podsjeća na iPod Touch, i dom gumb pozicioniran bliže donjem rubu. Pronašli smo svi tipični cutouts o slučaju, i ogledalo na obrađeni mockup, uključujući i veliki trg za zvučnik.

Dakle, što to sve znači? Pa, tu je svakako u skladu ipad 2 napraviti da ti kineskih proizvođača Čini se da su projektiranje protiv, i dok postoji uvijek off priliku da svoje podatke nije u redu, čini se čudno da bih ići tako daleko da zapravo čine slučajevima, ako su sigurni o svojim izvorima. To također znači vitkiji ipad s kamerama i veći zvučnik, koji nikada nije loša stvar. Provjerite u galeriji slika dolje i napraviti svoj vlastiti um.

ipad 2 slučaj pokazuje se na HZZ, pakiranje mockup ipad 2 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 23:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar