srijeda, 5. siječnja 2011.

Altec Lansing je Inmotion Air zvučnički sustav struje iz pravedan o bilo gdje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/altec-lansings-inmotion-air-speaker-system-streams-from-just-ab/:
Previše Anti-Apple kupiti u svirati ? Mi se osjećate, pa tako i Altec Lansing. Ovdje na HZZ , odijelo je upravo predstavio svoj najnoviji zvučnik rješenje, Inmotion Air. Umjesto ugostiteljstvo posebno za iDevice korisnicima, ova je univerzalna u prirodi - kuka grupirati adapter u računalo, a možete stream melodija na ovom ovdje zvučnik od do 300 metara. Tu je i podrška za Bluetooth streaming, internu bateriju da ćemo nastaviti dobrim vremenima Rollin 'za sedam ravno sati i line-out konektor u slučaju da želite spojiti više robustan skup upravljačkih programa. Cijela stvar teži tek nešto više od pola kilograma, čak i ako ćete nositi na leđima za lako toting. To će brod sljedećeg mjeseca u crnoj i škriljevca gunmetal siva, s maloprodajna cijena postavljena na 199,95 dolara.

Nastaviti čitanje Altec Lansing's Inmotion Air zvučnički sustav struje iz pravedan o bilo gdje

Altec Lansing je Inmotion Air zvučnički sustav struje iz pravedan o bilo gdje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar