srijeda, 5. siječnja 2011.

Tweaked iPhone 4 dijela otkrio: antena popraviti, Verizon's iPhone, ili najbolji KIRF ikad?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/tweaked-iphone-4-parts-discovered-an-antenna-fix-verizons-iph/:
To je prilično bizaran video, ali smo gledali cijelu stvar i mi smo spremni komentar: ovo je prilično bizaran video. Ljudi na GlobalDirectParts nekako dobio ahold iPhone zamjenske dijelove (zajednička priča u Apple uređaja curi ), i oni 'pošta in-dubina video koji ilustrira razlike između ovog novog skupa i redovite iPhone 4 dijela. Zanimljivo je, ništa se nije majorly praćka, ali postoji ogromna količina manjih tweaks, prvenstveno u unutarnje ožičenje. Najistaknutiji su antene prilagodbe, koje su ili popraviti antenu, ili, vjerojatnije, prilagodbe kako bi se omogućilo antena za rad s različitim frekvencijama koje Verizon's CDMA mreža djeluje na . Ostali Tweaks su veće glave scratchers, uključujući i SIM utor (što ne bi bilo potrebno na Verizon, ali ne bi povrijediti ništa bilo), i uklanjanje stražnje kamere rupu (možda dodatni Šifra za poduzeće koristiti?). GlobalDirectParts je ne samo jedan za primanje praćka dijelova, SmartPhone Medic je sličan rezultat, tako da barem znamo da to nije jednokratna podvala. Mi ćemo zadržati grebanje naše glave dok vam check out video, koji se nalazi nakon pauze.

Nastaviti čitanje Tweaked iPhone 4 dijela otkrio: antena popraviti, Verizon's iPhone, ili najbolji KIRF ikad?

Tweaked iPhone 4 dijela otkrio: antena popraviti, Verizon's iPhone, ili najbolji KIRF ikad? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 15:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9 do 5 Mac | izvor GlobalDirectParts (YouTube) , SmartPhone Medic | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar