srijeda, 5. siječnja 2011.

HTC Thunderbolt u divljini još jednom: 8GB interne, nema HDMI?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/htc-thunderbolt-in-the-wild-one-more-time-8gb-internal-no-hdmi/:
Ovdje smo samo dan dijeli od Thunderboltove vjerojatno objaviti na Verizon's CES konferenciji za novinare, koja je, prema našim grubim računati, daje nam barem još jedna prilika da vidite LTE -sposoban čudovište procurila u divljini. Ta mogućnost dolazi ljubaznošću AndroidSPIN, koji tvrdi da možemo očekivati 1GHz single-core procesora, 8GB interne memorije sa microSD proširenje, 8 megapiksela straga i 1,3 megapixel ispred kamere, Android 2.2.1 sa Sense, HTC-prilagođeno mapiranje i nav (vjerojatno HTC lokacija Pogledaj caching), i DLNA kompatibilnošću - ali ne i ugrađeni HDMI. Svaki jedan od onih naočale ili je već očekuje ili uvjerljivi dovoljno, iako je nedostatak HDMI - ako je istina - još uvijek bi 4G Evo nekih hvalisanje prava više od šest mjeseci nakon objavljivanja. Ocjena jednu za dugovječnost, eh?

[Hvala, S. Taylor]

HTC Thunderbolt u divljini još jednom: unutarnje, bez HDMI? 8GB prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 09:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AndroidSPIN | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar