srijeda, 5. siječnja 2011.

Sony Ericsson Xperia Arc razbija pokrov, najavio je na CES-u ovaj tjedan?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/sony-ericsson-xperia-arc-breaks-cover-announced-at-ces-this-wee/:
Ruski site Gagadget čini se da su zabio slike telefon koji savršeno odgovara s zadirkivači Sony Ericsson je strateški postavljena oko CES osnovi ovaj tjedan - koji se, pak, izgleda puno poput Anzu smo gledajući leaked za nekoliko mjeseci. Stranica je rekao ovaj loš dječak će doći na tržište kao Xperia Arc, tzv zahvaljujući konkavno backside. Naočale, ako je čitljiv, su pristojne: 1GHz procesor Qualcomm (single-core, čini se), 4,2-inčni 854 x 480 zaslon, licitara , 8 megapiksela back-osvijetljena Sony senzor za HD video snimanje, te tijelo koje mjere samo 8,7 mm na najtanjem dijelu. Sony CES konferenciji za novinare je kasnije danas, tako da nismo mogli imati dugo čekati da se sve pojedinosti na ovom jednom, u međuvremenu, slijedite pauze za brzo promotivni video Gagadget čini se da je okrenut prema gore.

[Hvala, SillentTroll]

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Xperia Arc razbija pokrov, najavio je na CES-u ovaj tjedan?

Sony Ericsson Xperia Arc razbija pokrov, najavio je na CES-u ovaj tjedan? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 10:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gagadget | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar