srijeda, 5. siječnja 2011.

Signeo otkriva 'duše Ludacris' slušalica serije na CES

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/signeo-reveals-soul-by-ludacris-headphone-series-at-ces/:
Evo ideja: pokrenuti slušalice tvrtke, a zatim konzultirati bilo koji 'ole glazbenik za sponzorstva. To je dužan da rade dobro za vas. HP je zaključana ruke s dr. Dre (i Biebs !), Sleek Audio je učinio isto s 50 Cent , Harman AKG ima teamed s Quincy Jones , a sada, Signeo je u potrazi za Ludacris za poticaj u marketinški odjel. Ovdje na CES-u navedenim odijelo upravo je pokrenula konzerve vidite gore, podesno nazivom Soul by Bijelo Dugme. Kao što biste očekivali, oni izgledaju blago sličan raspon otkucaja slušalica koje naizgled je preuzeo svijetu po oluji, a prema izdanje nakon pauze, Luda čvrsto je sudjelovao u izgradnji od njih. Duša je brand debitira s pet modela u liniji: SL300 šuma otkazujete slušalice, na uho SL150 / SL100 modeli i SE99 / SE48 slušalice. Cijela posada je tweaked za emisiju prilično intenzivan bas ("bez žrtvovanja jasnoću MID i highs," um vas), i dok ne cijene detalji su zajedničko samo još, mi smo rekli da možete pronaći svoj vlastiti duše kad su hit police u "početkom 2011." Još jedan pogled i puna release su nakon pauze.

Nastaviti čitanje Signeo otkriva 'duše Ludacris' slušalica serije na CES

Signeo otkriva 'duše Ludacris' slušalica serije na CES-u prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 11:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar