srijeda, 5. siječnja 2011.

Yo-mobile hibridni automobili na zaslonu u Rusiji, trčanje na plin, prirodni plin, i GLONASS

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/yo-mobile-hybrid-cars-on-display-in-russia-run-on-gas-natural/:
Yo-mobile (ili e-Mobile, ako si dolje sa ćirilica) je u potrazi tresti stvari na istočnom frontu, a nakon velike svote novca-Backer Mihail Prohorov D. predstavio automobil na svijetu prošlog mjeseca on je sada ostavljajući članova od proletarijata vidi automobil za sebe na Yo-mobile Hybrid paviljon, gdje su tri modela automobila se javno prikazan: mikrokarcinoma (mali hatchback na desno gore), coupe, pa čak i minitruck. Svi su sada, rekao je za početak testiranja u nadolazećim mjesecima, a mi smo samo učenje kako automobil će značajka GLONASS plovidbe, je rekao da su "telefon s tipkovnicom" i da će imati neki vrsta od infotainment sustav pod kontrolom "podataka ploča ", koji smo u nadi je malo bolje integrirati u crtica od ploča dominira Model S središnjoj konzoli. Opet hibrid čini do 67 milja po galonu s nizom nevjerojatnih 680 milja, ako su oba njegova benzina i prirodnog plina spremnika ispunjena, što mu daje vlasnici dvaju potencijalnih izvora goriva za bježali nadolazeće zombi ostava.

Yo-mobile hibridni automobili na zaslonu u Rusiji, trčanje na plin, prirodni plin, i GLONASS prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Itar-Tass | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar