srijeda, 5. siječnja 2011.

HTC Thunderbolt za Verizon i Inspire 4G za AT & T-break pokriti ljubaznošću Rolling Stone oglasa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/htc-thunderbolt-for-verizon-and-inspire-4g-for-atandt-break-cover/:
Tako da, to je izgleda otprilike kao potvrđen kao može biti: zahvaljujući full-page oglas u najnovijem broju Rolling Stone, mi smo saznati da je ime HTC prvi telefon za Verizon LTE - i svoj prvi telefon LTE bez obzira na prijevoznika, zapravo - svakako će biti "grom". To je isti telefon koji smo vidjeli i glasina procurila u posljednjih nekoliko mjeseci kao Mecha i Droid Nevjerojatno HD , ali mi ćemo priznati - izgleda kao grom prilično čvrste naziv za telefon koji je sportski 4,3-inčni zaslon, a neke od najbrže podataka okolo.

Iza i desno od munja, iako je još jedan curiti: Inspire 4G za AT & T, iako je nejasno što je "4G" znači u ovom kontekstu točno - AT & T u istom brodu kao i T-Mobile upravo sada, gdje su oni preljev van sa HSPA + i ne imati bilo koji LTE tržištima živjeti, pa se čini da bi moglo biti zaduživanja odigrati od svojih manjih rivala's playbook i označavanja HSPA + airwaves kao ravno-up 4G. Mi smo tužno vidjeti da je trend početi grudva snijega - ali mi ćemo priznati, T-Mobile je nekako prisilio svoju ruku na tom jednom. U svakom slučaju, mi smo prilično sigurni oba suckers su idući u dobiti službenu ovdje na CES ovaj tjedan, tako držati uho na zemlju.

HTC Thunderbolt za Verizon i Inspire 4G za AT & T-break pokriti ljubaznošću Rolling Stone oglasa prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Središnja | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar