srijeda, 5. siječnja 2011.

Prolivena kava u 777 kokpitu dovodi do nenamjernu oteti upozorenje, FAA-mandat sippy čaše izgled vjerojatno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/spilled-coffee-in-777-cockpit-leads-to-inadvertent-hijack-warnin/:
Prolivena kava u 777 kokpitu dovodi do inadvertant oteti upozorenje, FAA-mandat sippy čaše u potrazi je vjerojatno
Ako ste ikada proliven kavu na komad elektronike, možda tipkovnice ili čak i laptop , rezervni misao za pilot United Airlines let 940, putuje u inozemstvo iz Chicaga i odlaska u Frankfurt. Nedugo nakon uzlijetanja pilot očito ostavila šalicu Joe na ploči komunikacije u kokpitu i stvari brzo otišao spust od tamo. Posada nehotice poslao kod 7500, koja ukazuje na to da avion se otet i, kao što možete zamisliti, koji su doveli do mnogo neželjene pozornosti. Nije jasno je li oprema zaslona i poslati kod ili pilot, vjerojatno se bori s opeklina krug, mast prstiju stvari na ploči. Bilo kako bilo, let preusmjeren u Torontu i, nego tragično, svi putnici su bili poslani natrag u Chicago kako bi pokušali ponovno sljedeći dan.

Prolivena kava u 777 kokpitu dovodi do nenamjernu oteti upozorenje, FAA-mandat sippy šalice izgledaju vjerojatno prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 10:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Airliners.net | izvor AD | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar