srijeda, 5. siječnja 2011.

Xpand pokazuje off prilagodljiv 'You'niversal 3D naočale, iPhone app

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/xpand-shows-off-customizable-youniversal-3d-glasses-iphone-ap/:
Xpand je već pomogao gurnuti 3D kod kuće naprijed s naočalama koji su radili s 3DTVs iz svih proizvođača , a ne pojavljuje se sljedeći korak će biti 3D naočale dizajn da se prilagodi svim ljudima. Osim što je lakši i ima novi dizajn, Youniversal čaše je objavljivanju u 2010 značajku Bluetooth ili USB veze na iPhone ili android uređaje koji omogućuju njihovu izvedbu biti kalibriran za bilo kojeg korisnika specifikacije. Nismo dobili priliku da ih testirati na press događaju, ali kao što možete vidjeti u galeriji, stvari kao što su vrijeme prijelaza može biti prilagođen za poboljšanje osvjetljenja ili smanjiti ghosting. Nije riječ o cijeni, ali još tvrtka očekuje da će ove biti na visokom kraju tržište u odnosu na trenutne 129 dolara X103s kad dođu u travnju. Oh, i ako ste skakanje na bandwagon pasivne naočale kao i njegov stari pajdaš Vizio ? Postojale su neke oštre riječi za tehnologiju tamo, tvrdeći da je emitiranje 3D pogled SD sa svojim gubitkom rezolucije, kuteve gledanja i smanjuje kvaliteta 2D HD sadržaja.

Nastaviti čitanje Xpand pokazuje off prilagodljiv 'You'niversal 3D naočale, iPhone app

Xpand pokazuje off prilagodljiv 'You'niversal 3D naočale, iPhone app prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 11:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar