srijeda, 5. siječnja 2011.

Black & Decker je iShred vertikalne papira Shredder (Hands-on)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/black-and-deckers-ishred-vertical-paper-shredder-hands-on/:
Mi ne obično uzeti interes u uzbudljiv svijet papir shredding , ali kad vas izvedem proizvod s snježnu bjelinu sjajan sjaj i bodacious industrijskog dizajna, čak i naša hladna srca zagrijati dovoljno postaviti nekoliko pitanja. Black & Decker, tradicionalno kavu električni alat i prodavatelj, nedavno je uveo iShred (da, dali smo im tugu za dodvoravanje-inducing ime) vertikalne Shredder, za koje tvrde da je riječ samo o svijetu najsigurniji jer ne postoji način da se vaše prsti nigdje u blizini rezne oštrice. Veliki apel za kupce koji će biti vrlo atraktivan dizajn, međutim, što ne nudi neke dodano funkcionalnost - "fluted" oblika u donjoj polovici ove Shredder pomaže raspolaganje funneling labav potoci papira u uski izlaz (kad zrcaljeno naopako, naravno). Cijena je 99,99 $ na mjestima kao što su Amazon i SRJ, koji su već maloprodaja iShred. Ako se brinete za stvarni naočale, možete cross-cut svoj put kroz šest listova papira na vrijeme, a vi ćete morati isprazniti kolekcionar nakon što je nakupila oko 100 stranica u vrijednosti od celuloze. Provjerite naš vrli pokušava smanjiti naše prste u ime znanstvenog testiranja nakon pauze.

Nastaviti čitanje Black & Decker je iShred vertikalne papira Shredder (Hands-on)

Black & Decker je iShred vertikalne papira Shredder (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 22:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar