ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Swap Rebel bdjeti telefon smijeh na svoj ručni zglob-mounted iPod nano

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/swap-rebel-watch-phone-laughs-at-your-wrist-mounted-ipod-nano/:
Appleov iPod nano i Sony Ericsson načinu pregleda uživo možda razočarani kao ručni računala, ali naš Dick Tracy san vojnici, do točke gdje smo se naći ako se uzme još jedan pogled na sumnjivo da je većina od konvergentnih uređaja: Watch Phone . Tamo smo otkrili Rebel, najnoviji stvaranje od Velike Britanije proizvođača Zamijeni ,-band GSM ručni zglob quad jedinica s 1,46-inčni kolor zaslon osjetljiv na dodir i ugrađenu kameru za video i fotografije. On svibanj izgledaju kao sterilne medicinske manšeta, ali da je silikon remen zapravo skriva USB priključak na jednom kraju, bolje da vam prenijeti svoje MP3 i MP4 video svom jadan 2GB proširive microSD skladištenja. Gledati također ne FM radio, grede audio na Bluetooth slušalice i dolazi s tipičnim natucanje osnovne aplikacije. Ipak, tu nije puno za traženu cijenu od £ 189 (oko $ 300), tako da najbolje bih se preko ušiju u ljubavi s dizajnom. PR nakon pauze, više slika na naš izvor link.

Nastaviti čitanje Swap bdjeti telefon Rebel smijeh na svoj ručni zglob-mounted iPod nano

Swap Rebel bdjeti telefon smijeh na svoj ručni zglob-mounted iPod nano prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 02:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor SWAP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar