ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

MetroPCS slijedi Kriket vodstvo, pokreće Huawei je uzdići se proračun Android telefon

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/metropcs-follows-crickets-lead-launches-huaweis-ascend-budget/:
Huawei je stvarno počinju da bi senzaciju u američkom smartphone tržište, provaljivanje u Big Four sa lansirati od T-Mobile Comet ne tako davno - ali to je proračun regionals gdje su ti dečki mogu imati priliku da dominiraju. MetroPCS je uzeti napomena iz archrival kriket u pokretanju Huawei's penjati danas, nudeći 3,5-inčni HVGA zaslon, 3,2 megapiksela kamera, i microSD proširenje memorije do 16GB na vrhu Android 2.1 . 179 $ oni pitaju se čini malo skupo za naočale dok ne zapamtite da MetroPCS nudi svoje hardver ugovor-free - i to će vam uštedjeti deset centi ili dva preko prijevoznika name-brand Android nudi, Optimus M iz LG . To je na raspolaganju danas, slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje MetroPCS slijedi Kriket vodstvo, pokreće Huawei je uzdići se proračun Android telefon

MetroPCS slijedi Kriket vodstvo, pokreće Huawei je penjati proračuna android telefon prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 00:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MetroPCS | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar