ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Motorola je 10-inčni tablet zadovoljava Saće gospodin Blurrycam, pokazuje off Verizon logotip

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/motorolas-10-inch-honeycomb-tablet-meets-mr-blurrycam-shows-o/:
Do sada ste vjerojatno upoznati s ovom škriljevac, viđenje kao kako Google-a Andy Rubin nedavno predstavio na pozornici , ali mi smo spremni kladiti da nikad nisam vidio gornji rub - znate, dio koji nosi front- pred kameru i upadljivo Verizon tetovaža. Da, to je Motorola's 10-inčni Saće tableta, a to je igranje za Team Red baš kao i prorekao , iako tipster koji je dobio te slike nije siguran da li će nositi ime Stingray, Everest ili čak potencijalno "Trygon." Spec-mudar, mi smo rekli našim prethodnim tipster je pravo na novac, i to će imati 1GHz Tegra 2 T20, žiroskop i 32GB za pohranu ispod da 1280 x 800 multitouch zaslona, kao i 512MB RAM-a i te utor za up-to-32GB microSD kartice. Također izgleda kao da postoji micro-USB priključak, mini-HDMI port i 3.5mm slušalica utičnica, kao i neke kontakte za vjerojatno pristati, iako je kao i uvijek gospodina Blurrycam je ručni rad je takva da mi ne može reći dosta . Bez obzira na to - uvjerite se sami u galeriji ispod.

[Hvala, wnrussell]

Motorola je 10-inčni tablet zadovoljava Saće gospodin Blurrycam, pokazuje off Verizon logotip prvobitno pojavio na Engadget na ned, 12 pro 2010 19:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar