ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Inhabitat tjedan u Green: električna vozila brzina do utrke, Primijeniti na 'nov HQ, i žive arhitekturu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/inhabitats-week-in-green-electric-vehicles-gear-up-to-race-ap/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan smo revved gore Chevrolet Volta, a hit ulicama nedostižan test voziti u žestoko očekivani električnih vozila. Također smo vidjeli električni zrakoplovstvo vinuti do novih visina kao pinta veličine Cri-Cri avion razbio električni brzinski rekord zrakoplova . Svijet EV utrka je branje gore tempom kao GreenGT predstavio sve-električni superautomobil za utrku Le Mans i Honda je CR-Z Hybrid pobijedila rezultate plina-opijanje automobili u 25 sat automobilski maraton.

High-tech arhitekture razbio novu zemlju kao Apple je najavio da je svjetski poznati arhitekt Norman Foster je projektiranje svoj novi sjedište , a istraživači su otkrili raditi na dnevni kože koji bi mogao jedan dan ojačati zgrada i infrastrukture s tvrdo, poput koraljne oklopnih premaz . Također smo gledali kao crop raskošnih vrtova mjehurić popped up na ulicama Pariza, a napušteno skladište u Brooklynu je ažurirana s high-tech pretvarajući fasada .

U međuvremenu, ovaj tjedan energetski svijet je zujanje oko novog tipa organskih solarnih ćelija inspirirana osa exoskeletons , a najveći fotonaponskog postrojenja u Sjedinjenim Američkim Državama službeno otvoren u Nevadi. Također smo vidjeli nekoliko eko tehnologija zaživjeti na domaćem sprijeda: istraživači razvili vrući solarni hibridni piezoelektričnim vlaknima koji se mogu koristiti za stvaranje energije koja stvara odjeću, i raskošnim & Lime valjanog out slatka skup digitalnih tuš timeri koji su savršeni za djecu.

Inhabitat tjedan u Green: električna vozila brzina do utrke, Primijeniti na 'nov HQ, i žive arhitekturu prvobitno pojavio na Engadget na ned, 12 pro 2010 21:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar