ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Američka vojska zabranila prijenosnih medija opet, ovaj put vjerojatno za dobru

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/us-military-bans-removable-media-again-this-time-probably-for-g/:
Američka vojska službeno je očvrsnuo svoju reputaciju kao pahuljica, zabranom uporabe svih prijenosnih medija, uključujući palac Pogoni, CD-ova i DVD-a ponovno nakon opuštanje istu politiku u veljači. Da bismo dokazali su mislili posao ovaj put, viši časnici u svakoj grani iznio naloga i potvrdio osoblje bi rizik vojni sud ako oni nisu poštivali. Ovo izgleda glup da nam s obzirom na Uncle Sam osjeća ugodno davanje nekih mobitela pristup za siguran prijenos podataka, a svi znamo koliko štete gubitak može izazvati . Ali onda opet, ako je povijest i transformatori su pokazatelji, ponekad je ta malo stvari koje uzrokuju veće povrede nego išta Cyber Command fokusira na zaustavljanje.

Američka vojska zabranila prijenosnih medija opet, ovaj put vjerojatno za dobar prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 01:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slash Gear | izvor Wired | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar