ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Eizo najavljuje više detalja o čaše-free 3D DuraVision LCD, tisak više slike ove krupne ljepotice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/eizo-announces-more-detail-on-glasses-free-3d-duravision-lcd-re/:
Eizo najavljuje više detalja o čaše-free 3D DuraVision LCD, tisak više slike ove krupne ljepotice
Vi divio se njenom bezels prije dva tjedna kada Eizo je izdao prvi detalji na svijetu, sada čudo na punu naočale i više detalja. Tvrtka je izdao spec. sheet potvrđuje rezolucija 1920 x 1080 i 23-inčni veličinu, i pojedinostima o tome kako se to radi. Monitor koristi smjera pozadinsko osvjetljenje i vrijeme kašnjenja učinkovito pogoditi svakog oka pojedinačno kroz isti piksela, što omogućuje da visoke rezolucije u malom panelu, ali još uvijek isporuku naočale bez učinka. Eizo obećanja nema moare, boja iskrivljenost, ili druga pitanja obično vidjeli u staklima bez prikazuje, no to tech sigurno neće doći jeftini kada je brodove u drugom tromjesečju 2011. Kako ćemo znati? Očekivani aplikacija za FDF2301-3D uključuju skeniranje elektronski mikroskopi i poluvodičkih inspekcije - igra Killzone 3 je nažalost nisu na popisu.

Eizo najavljuje više detalja o čaše-free 3D DuraVision LCD, tisak više slike ove krupne ljepotice prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 10:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Eizo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar