ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

PS3 za početak streaming ITV i Channel 4 sadržaja u Velikoj Britaniji ovog tjedna

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/ps3-to-start-streaming-itv-and-channel-4-content-in-the-uk-this/:
Naša britanski prijateljima na brodu VOD brod može izgledati malo cheerier danas The Guardian izvješća i ITV i Channel 4 - dvije nacije najistaknutiji komercijalnih kanala - donose svoje kečap usluge video na PlayStation 3 . ITV Player i 4OD su dostupna kao web-based usluge za neko vrijeme, ali ste oboje sada dogovoreno bavi Sony, koji projekte svojih ukupni promet će se poboljšati za oko 10 posto kao rezultat. ITV's ostavljajući vrata širom otvorena za dodavanje sadržaja u "drugim konzolama," web-spojen TV, i tablete poput ipad, dok Channel 4 našao Microsoft unforthcoming o Xbox 360 ponudama i Wii negostoljubiv, jer ne podržava oglašavanje. Za njegov dio, Sony očito je stvaranje velike sadržaj push, nakon što je nedavno pozdravio Lovefilm u tor i završio izvedbu svoje Qriocity na zahtjev ustanove diljem Europe . Se bilo tko čak i igrati igre na te stvari više?

PS3 za početak streaming ITV i Channel 4 sadržaja u Velikoj Britaniji ovog tjedna prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 03:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor The Guardian | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar