ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

CE Oh no to nije bio slučaj: Time Warner glavni uspoređuje Netflix prijetnju albanske vojske

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/ce-oh-no-he-didnt-time-warner-chief-likens-netflix-threat-to/:
Razmislite odnos između Netflix i kabela i sadržaj rukovoditelji je prijateljski? Nije. Čak. Zatvori. Sigurno ne nakon Netflix direktor Reed Hastings utro stazu u dnevni boravak na snagu tvrtke streaming televizijskih i filmskih sadržaja izvorno napravio moguć mimo pronicav 2008 nositi sa Starz. Potez koji je zabio streaming prava pristupa Sony i Disney sadržaja za procijenjenih 25 milijuna dolara - skoro ništa u usporedbi s tradicionalnim licenciranje naknade koje se naplaćuju kabelskih operatera. Taj posao je postavljen na isteći u 2011 i koštat će Netflix koliko 250 milijuna dolara godišnje da se obnovi. Time Warner CEO Jeff Bewkes misli da Netflix je dana na vrhu su numerirane što je napravio moguć mimo doba eksperimentiranja koji sada završava. "To je malo kao što je albanska vojska će preuzeti svijet?" , rekao je Bewkes, "Ja ne mislim tako." Prema New York Timesu, komentari su prošlog tjedna kako je UBS sponzorirao konferenciji za medije u New Yorku da to kaže pretvorio u "platformu za direktore da izraze svoje pritužbe i naglasiti da će sada agresivno pokušati nagnuti gospodarske ravnoteže između Netflix i sadržaj stvaralaca natrag prema medijima konglomerata. " Wow. Ne brinite ipak Netflix pretplatnici, sigurni smo da podrazumijeva dosluhu je dobra vrsta.

CE Oh no to nije bio slučaj: Time Warner glavni uspoređuje Netflix prijetnja albanski vojska prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 05:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar