ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Sphero igračka loptu sebi role, možete ga kontrolirati s vašim smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/sphero-toy-ball-rolls-itself-you-control-it-with-your-smartphon/:
Nemate zračni prostor potreban za AR.Drone ? Prijenosnici se za svoju CES 2011 debi, Sphero je mala, robotski igračke loptu izrađenu od strane Orbotix, a kontrolirani na daljinu putem Bluetootha i vaš smartphone je senzor nagiba. Loptu koja se kreće po sebi? Nazovite nas lijen (previše lijen da čak i roll loptu), ali mislimo da je to igračka čije je vrijeme došlo. Naravno, cijela stvar je prilično jednostavan, iako se nadamo da će se jednom iPhone i Android programeri ahold da je otvorena API ćemo vidjeti dosta na putu prošireni stvarnosti igre: labirint ili utrkujući igra neki vrsta bi ovu stvar vrlo coveted, u našem mišljenju. Catch video prototipa u akciji nakon prekida.

Nastaviti čitanje Sphero igračka loptu sebi role, možete ga kontrolirati s vašim smartphone

Sphero igračka loptu sebi role, možete ga kontrolirati s vašim smartphone prvobitno pojavio na Engadget na ned, 12 pro 2010 18:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Orbotix | Pošalji ovaj | Komentari

1 komentar:

  1. Normalno, Sphero nema za kupiti u Hrvatskoj. Ali nećete vjerovati, ima jedan na njuškalu:

    http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/sphero-robot-lopta-iphone-ipad-smartphone-dodatak-nema-hr-oglas-8053186

    OdgovoriIzbriši