ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Sony najavljuje paket SD kartica za fotoaparate koji ne rade sa štapovima

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/sony-announces-suite-of-sd-cards-for-cameras-that-dont-work-wit/:
Sony je najavio tri (count 'em), nova serija SD kartice, dajući amatere, profesionalce, i slično prosumers još više izbora o tome gdje staviti svoje slike. Prvo se je proračun Essential Series u 2, 4 i 8GB kapaciteta, nudeći klase 4 (4MB / s) brzina i malo drukčije. Dalje se je slično Class 4 Iskustvo serije, koji dodaje 16 i 32GB modela u popis. Na kraju je punokrvni, Class 10 Stručni serije u 8, 16 i 32GB kapaciteta. To je očito tvoj izbor za visok bitrate HD snimanje (halo PMW-F3 ), ali bilo koji bi trebao činiti sasvim u redu za fotografiranje. Svi dolaze s praktičnim "Memo prostor" za one s petite rukopisa i ultra-fini vrh olovke, a sve broda u siječnju, ali, nažalost, nitko im dodijeljene MSRPs samo još. Sada, koji je rekao da Sony ne voli industrija-standard formata?

Nastaviti čitanje Sony najavljuje paket SD kartica za fotoaparate koji ne rade sa štapovima

Sony najavljuje paket SD kartica za fotoaparate koji ne rade s palicama prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 09:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar