ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Senat odobrio pješaka poboljšanje Zakona, osigurava budućnost buke

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/senate-approves-pedestrian-safety-enhancement-act-ensures-a-fut/:
http://www.engadget.com/2010/08/24/prius-gets-optional-underhood-zombie-deterring-noisemaker-soun/
Ako ste bili dovoljno sretni da okupiraju vozača sjedište hibridnih električnih vozila ili ste sigurno ste uživali blaženstvo koje dolazi iz glatko i tiho bježanje od crveno signalno svjetlo. Vi ste također sigurno, pregaziti barem nekoliko pješaka dok to radiš. (Mi smo hit najmanje osam siromašne duše tijekom naše najnovije Volt test voziti .) Nažalost, tu dolazi John Kerry i ostatak američkog Senata u propast naše Carmageddon-esque zabavno. Senat je jednoglasno odobrio pješaka Poboljšanje zakona, što zahtijeva:
... Minimalne razine zvučne izlaze iz motornih vozila koja je nužno osigurati slijepim i drugim pješacima s informacije potrebne za razumno otkrivanje u blizini električnih ili hibridnih vozila koji rade na ili ispod cross-over brzine
Koliko zvuk? Pa, oni nisu shvatili da se još uvijek, niti su shvatili do koje brzine mora biti potrebno, niti kakva buka je potrebna, ali po uzvik čuđenja da će biti buke. Ti odgovori će se u teoriji može naći kroz tijek studija koje će se ne više od 48 mjeseci za dovršetak, ostavljajući nas čuditi ako trenutni noisemaker opcije na Volt , Leaf , a Prius će se sastati potrebe. Bez obzira, ako želite miran automobil bolje je pokrenuti financiranja.

Senat odobrio pješaka poboljšanje Zakona, osigurava budućnost za zagađenje bukom prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 10:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Green Car savjetnik | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar