ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

CE-Oh no to nije bio slučaj: GM-ov Dan Akerson kaže da neće biti uhvaćen mrtvih u Prius '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/ce-oh-no-he-didnt-gms-dan-akerson-says-he-wouldnt-be-caugh/:
Razmislite GM-ov izvršni direktor vidi Toyota Prius kao dostojan konkurent koji, na mnogo načina, utro put za Chevy Volt ? Razmislite ponovo. Govoreći na gospodarski klub u Washingtonu, DC ovog tjedna, izvršni direktor GM Dan Akerson opisao Toyotin hibridni kao "geek-mobile" i glatko izjavio da "neće biti uhvaćen mrtvih u Prius." Nije iznenađujuće, to nije dugo za Toyotu da odgovori na to Slam, s tvrtka glasnogovornik reći The New York Times da "Toyota je prodala više od dva milijuna Prius hibrida u svijetu, i prebrojavanja. Oni kupci sve ne može biti geeks. " Što je najviše zabrinjavajućim da nas o svemu tome, međutim, da je implikacija "monstrum-Mobile" je nekako loša stvar - to zvuči prilično strašan za nas ... geeks.

CE-Oh no to nije bio slučaj: GM-ov Dan Akerson kaže da neće biti uhvaćen mrtvih u Prius ' prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. prosinac 2010 23:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Boston.com , New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar