ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Google Učite Roditelji Tech stranice kako bi pomogli mama i tata naći 'bilo koji' ključ ovog Božića?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/googles-teach-parents-tech-site-to-help-mom-and-dad-find-the-a/:

To se događa svaki prosinca. Vi glava kuće za odmor samo da se accosted od strane roditelja kojima je potrebna pomoć popravljajući njihova računala. Ove godine, to izgleda kao Google će biti pozajmljivanje ruku sa svojim nenajavljenim Učite Roditelji Tech niz javnih usluga videa. Google registriranih web teachparentstech.com još uvijek pokazuje "uskoro ..." grafički i videa su još uvijek kotiraju na YouTube, ali da ne bi trebalo spriječiti da slanje izvor link ispod na svoje roditelje upravo sada. U ovom trenutku, mi smo računajući 54 cross-platforma how-to video pokrivajući teme kao jednostavan kao što su "Kako kopirati i zalijepiti" i "kako da priložite datoteku e-mail" više napredne teme poput "kako to postava e-mail automatski "i" kako pronaći jeftini letovi. " Nažalost, čak i Google ne može objasniti roditeljima kako stvoriti FAT32 particiju tvrdog diska. Pogledajte što smo mislili nakon pauze.

[Hvala, Nathan G. ]

Nastaviti čitanje Google Učite Roditelji Tech stranice kako bi pomogli mama i tata naći 'bilo koji' ključ ovog Božića?

Google Učite Roditelji Tech stranice kako bi pomogli mama i tata naći 'bilo koji' ključ ovog Božića? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 02:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor YouTube , teachparentstech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar