ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

MSI ponovnog uvođenja WindPad tablete na CES, tvrdi Hrast Trail poboljšava performanse i trajanje baterije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/msi-to-reintroduce-windpad-tablets-at-ces-claims-oak-trail-impr/:
Sjetit ćete se da je povratak na Computexu MSI predstavio dvije tablete ili tzv WinPads - bilo je Windows 7 / Atom škriljevca i jedan od android / ARM raznolikost . Pa, MSI planira uskrsnuti one s nekih manjih poboljšanja za HZZ-a, a ovaj put to je do tuđeg zapravo puštanje ih oboje. Prvo se je 10,1-inčni Windows 7 Home Premium verzije, koja će biti jedan od prvih Intel Atom Hrast Trail -powered uređaja vani, kaže tvrtka. Prema MSI-direktor sjevernoameričke prodaje Andy Tung, Intelov rješenje tableta ne pokazuju kako životni vijek baterije i poboljšane performanse u odnosu na postojeće Atom čips, ali to "nije vrlo značajna." Na temelju našeg razgovora s Tung, dobili smo osjećaj da je to korak u pravom smjeru za Atom, ali još uvijek ne kao dugotrajnu kao što treba da se natječu s ARM-based tablete. Osim toga, tableta mjere manje od inch gust i da će imati 1024 x 600 rezolucije, multitouch zaslon, mini-HDMI i mini-USB porta, utor za SD karticu, i akcelerometar. Tung nije bio spreman otkriti cijene, ali on je rekao da bi trebala biti dostupna početkom 2011.

Na Android stranu stvari, MSI je dobio dual-core Tegra 2-powered 10,1-inčni, 1280 x 800 rezolucije škriljevca prepped s istim izborom luka i značajke - premda, ovaj je nešto tanji i također je pad -dokaz dizajn. Dakle, ono što verzija android će pokrenuti? Pa, to ovisi o Google-vrijeme, kaže Tung. Ako Android 3.0 ili Saće dostupno je u veljači / ožujku roku MSI će ići s tu opciju - međutim, ako to nije, on će ići s licitara , tako da se može pojaviti na tržištu početkom 2011. Moramo reći kako tablete zvuk prilično intrigantan, ali će oni biti u mogućnosti ići na stotine drugih koji dolaze na CES-u: Godina tablet? Mi ćemo znati više u Vegasu, to je sigurno!

MSI ponovnog uvođenja WindPad tablete na CES, tvrdi Hrast Trail poboljšava performanse i trajanje baterije prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar