ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Prvi na svijetu Nissan list isporučena - to je crna, kao što su budućnost gas-powered automobila

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/worlds-first-nissan-leaf-delivered-its-black-like-the-futu/:
Netko u Nissanovoj zna kako zadržati za kalendar, čini se, kao što je obećao prosinca SAD isporuke lista počela tijekom ovog vikenda. Velika stvar je napravio vanjska strana od prvog dolaska, sjajnih crnih broj kupio Olivier Chalouhi iz San Francisco Bay Area, koji će biti popraćeno Leafs slijetanja preko druge pokretanje tržištima u Arizoni, južnoj Kaliforniji, Oregonu, Seattle, i Tennessee. Druga hrpa je Nissanovih sve-električni hatchbacks dolazi 20. prosinca, s tvrtkom obećavajući zemlje SAD lansiranje za 2012. U međuvremenu, Hawaii i Texas će biti sljedeći locales da se pridruže zabava rano u 2011 i rezervacija će biti otvoren uskoro nakon toga. Nažalost, neki "dodatna tržišta", se očekuje da se guraju u drugoj polovici godine - pogodite Nissan zna kako koristiti kalendar da mark off svojim kašnjenja previše.

Nastaviti čitanje Prvi na svijetu Nissan list isporučena - to je crna, kao što su budućnost gas-powered automobila

Prvi na svijetu Nissan list isporučena - to je crna, kao što su budućnost plin powered automobila prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 06:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar