ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Aigo iPhone 4 baterije slučaju internalizira svoj naboj kabel, obložiti Snap baterije posvjetljuje opterećenja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/aigos-iphone-4-battery-case-internalizes-your-charge-cable-inc/:
Naša potraga za savršenim iPhone 4 baterije slučaju nastavlja žurno s Exolife Exogear trenutno drži vodstvo, malo ispred Mophie Sok Pack Air i Mili PowerSpring . Baš kao i ove fine odabira, Aigo aiPower i616 tvrdi da je "gotovo dvostruko" baterije, ali je dobio još jedan trik do svojih rukava: skriveni USB kabel u kojemu su optička vlakna poredana u trakas za punjenje i podataka ugrađena u slučaj. Ukoliko želite duže sync kabel nego što pruža na svojim nogama, postoji i drugi microUSB port ugrađen u lijevu stranu, kao i prekidač za vanjsku 1500mAh baterije i praktičan gumb za prikaz sadašnje razine naknade. Nije loše za ugodno usporedive 125,8 x 62,6 x 17.25mm, niti 80 $ početne cijene.

Ako ste obličje za nešto malo više graciozan, međutim, na 60 dolara obložiti Snap baterije bi mogle biti više na svoj sviđanje - dodaje 900mAh bateriju u soft-touch okvir koji obložiti tvrdi da je najtanji oko. Mi ne možemo reći da izgleda kao da nudi mnogo zaštitu, samo pokrivaju kutove i stražnji dio telefona, ali modna je dugo bila oštra ljubavnica na one koji su poslušni joj sirena poziv.

Aigo iPhone 4 baterije slučaju internalizira svoj naboj kabel, obložiti Snap baterije posvjetljuje opterećenje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 08:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink iLounge | izvor AigoMade , obložiti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar