ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Cobra's PhoneLynx BT 215 Bluetooth adapter čuva vaše RCA zemni kabel slušalica zvoni (u smislu)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/cobras-phonelynx-bt-215-bluetooth-adapter-keeps-your-rca-landli/:
Dakle, vaš RCA 25055RE1 bežični fiksne telefon je puno više udoban za držanje naopako vaše lubanje satima na kraju odnosu na [insert smartphone ovdje], ali niste o da ponovno telefon servis koji vam sekirao pola desetljeća prije. Što je dječak (ili djevojka) učiniti? Unesite Cobra's PhoneLynx BT 215, bluetooth-to-home telefonski adapter koji lijevaka bilo poziva koje ste primili na vaš mobilni telefon na bilo koji uređaj koji priključujete na perifernim. Ili još bolje, da je sposoban za distribuciju poziva na više zemni kabel slušalica odjednom, omogućavajući da se cijela obitelj razgovarati s Uncle Rickie kada je telefon u ovaj praznik godišnje doba. Oh, i jesam smo spomenuti da se stvara ton biranja kada pokupite navedenog RCA slušalicu istovremeno gurajući doziva preko Vaš mobitel? Možete dobiti svoj retro na aukciji za oko 35 dolara.

Cobra's PhoneLynx BT 215 Bluetooth adapter čuva vaše RCA zemni kabel slušalica zvoni (u smislu) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 10:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iLounge | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar