ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Fraunhofer IIS koristi Awiloc zatvoreni pozicioniranje čaroliju vodiča muzej pokrovitelja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Ako ste bili u muzeju u proteklih godinu dana i promijeniti, šanse su da ste bili prisiljen na ponying do dodatnih pet kosti za neku vrstu ručnih aparata. Navodno, ove stvari prate pokrovitelja i poboljšati iskustvo, ali češće nego ne, ti si zaglavi sa prljavim audio uređaj koji vam govori malo više nego što brata Boba, koji nesumnjivo je obilježavanje zajedno iza i edukaciju svatko na 50 stopalo radijus . Ljudi koji se odluče provesti svoje vrijeme waltzing kroz Muzej industrijske kulture u Nürnbergu, međutim, to bolje. Fraunhofer IIS razvila je novu tehnologiju za WLAN-based pozicioniranje, a za razliku od konvencionalnih pristupa GPS, Awiloc zapravo radi u zatvorenom prostoru. Kako se priča ide, posjetitelji muzeja mogu zgrabiti ručni koja prati njihova kretanja, a zatim ih pokazuje ono što su oni okrenuti (ili se ne suočavaju, za taj tvar) u detaljima. Naravno, oni također može koristiti za praćenje podataka kako bi vidjeli koji izlošci su crtež najviše pažnje ako su pametni, ali kako točno bi zastupnik u privatnost mislite o tome?

Nastaviti čitanje Fraunhofer IIS koristi Awiloc zatvoreni pozicioniranje čaroliju vodiča muzej pokrovitelja

Fraunhofer IIS koristi Awiloc zatvoreni pozicioniranje čaroliju vodiča muzej pokroviteljima prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 13:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fraunhofer IIS | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar