ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Google skriva matematičke zagonetke u Cr-48 video, nagrađuje svoje solver s laptopa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/google-hides-mathematical-puzzle-in-cr-48-video-rewards-its-sol/:
Gledanje Google uništiti Cr-48 prijenosnih računala za zabavu ne može biti jednostavno za bilo koji od vas, ali ispada da lukavi geeks Mountain View imao tajne svrhu njihova zloba nakon svega. Jednadžba, pisao je u staroj školi kredom u pozadini jedne scene, privukao je pažnju Sylvain Zimmer, koji je, zajedno sa skupinom istomišljenika geeks, postavljen o težak to riješiti i otkriti njezino značenje. Cjelodnevni vrijedi kriptografskog posao kasnije, Sylvain je s lijeve skup brojeva je bio u mogućnosti to pretvoriti u slova, koji je u pokazalo je precizirao: "brzinu i uništiti." Dodavanja goo.gl, Google URL shortener , na prednjoj strani tih riječi ga je dobio na ekranu čestitajući mu je "prvi shvatiti naš Mense-ovjerena puzzle" i obećavajući da će mu poslati Cr-48 laptop kao njegova nagrada. Čast da Sylvain ... i na Google za bitak kao neukrotiv geeks.

Nastaviti čitanje Google skriva matematičke zagonetke u Cr-48 video, nagrađuje svoje solver s laptopa

Google skriva matematičke zagonetke u Cr-48 video, nagrađuje svoje solver s laptop prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 07:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Geek.com | izvor Sylvain Zimmer | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar