ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Sudac izbacuje Paul Allen je masivan patent odijelo, Allen planira nastaviti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/judge-throws-out-paul-allens-massive-patent-suit-allen-plans-t/:
Sjeti se masivni patentni tužbu izravnati na Apple, Google, AOL, Facebook, eBay, Netflix, i niz drugih tvrtki od strane Microsofta suosnivač Paul Allen? Pa, to je sada hit nešto uloviti - savezni sudac odbacio slučaj u petak, navodeći da je Allen's odijelo "nije uspio identificirati sporni proizvoda ili uređaja s bilo kojeg specifičnost" i da je sud i okrivljenika u osnovi bili su "lijevo pogoditi što naprave kršiti četiri patenata. " Za njegov dio, Allen navodno planira očuvati s patent borbu, i rekao preko glasnogovornika da je bio samo otkaz "proceduralnih pitanja", te da je "slučaj borave na stazi" - Allen sada ima rok do 28. prosinca u datoteku izmjenama i dopunama prigovor.

Sudac izbacuje Paul Allen je masivan patent odijelo, Allen planira nastaviti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 00:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Computerworld , InformationWeek | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar