četvrtak, 25. studenoga 2010.

Windows 7 Telefon Marketplace hitovi 3000 aplikacije i igre, privlači 15.000 programere

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/windows-phone-7-marketplace-hits-3-000-apps-and-games-attracts/:
To je zapanjujući misliti koliko su se stvari promijenile u mobitel industriji tijekom posljednjih nekoliko godina. Gdje dobavljači jednom mjeriti uspjeh u velikoj mjeri u smislu jedinica pomaknut, budući uspjeh sada se mjeri brojem aplikacije, igre i devs privlače svake suprotne platforma u rastuće smartphone tržištu. Samo prošli tjedan, Nokia je objavila da je namamio u nekim 400.000 novih razvijateljima tijekom prošle godine . Sada Microsoft je touting prilično mršav (za usporedbu), 15000 Telefon Windows programeri "signalizacija namjeri donijeti uzbudljive sadržaja na Windows Phone." Dovoljno implicira radne snage gurnuti daleko iznad 3.000 aplikacije i igre očekuje se da će naseliti Windows Marketplace do kraja ovog tjedna. Naravno, objektivno mjerenje programere namjerom da se razvije na platformi je teško. I doista, platforma potencijal nije primarna stvar u vožnji kupovne odluke većine potrošača - ne s toliko održiv UREÐAJI dostupan danas. Ipak, to je dobro vidjeti takve optimizam povezan s činjenicom da velika većina ljudi u svijetu - izdisaj -! Još uvijek ne koriste smartfone.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Windows 7 Telefon Marketplace hitovi 3000 aplikacije i igre, privlači 15.000 programeri prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 09:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Team Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar