četvrtak, 25. studenoga 2010.

Creative je 7-inčni ZiiO tableta hitova FCC, ripped u komponente sklopova

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/creatives-7-inch-ziio-tablet-hits-the-fcc-ripped-into-componen/:
Creative nije otišao u javnost s prozora puštanje SAD za svoje Ziio tablete , ali to je vjerojatno samo pitanje vremena - 7-inčni model stigao u FCC ovaj tjedan, zajedno s korisnički priručnik lijep i snimke njegovih iznutrica sve propisane van. Nema zabune da ZiiLABS ZMS-08 system-on-a-chip ispred i centra, flankiran četiri ploče NAND flash od Hynix Semiconductor, te u gornjem lijevom kutu možete čak i vidjeti AzureWave čip odgovorne za njezinu 802,11 b / g WiFi povezivost i Bluetooth funkcije. Ništa od toga jednostavnom ljepotom može nadoknaditi činjenicu da je buntovna touchscreen poziva sve metak , ali je trajanje baterije bi trebalo biti relativno dugo - FCC dokumentacija opisuje zrnasto 5000 mAh litij-ionskih ćelija, slike koje su u nastavku. Također slici: FCC squishing siromašne uređaj u obilne količine stiropora.

Creative je 7-inčni ZiiO tableta hitova FCC, ripped u komponente strujnih krugova prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 22:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar