četvrtak, 25. studenoga 2010.

Android Market dodajući sadržaj ocjene za sve aplikacije, prošlost, sadašnjost i budućnost

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/android-market-adding-content-ratings-to-all-apps-past-present/:
Obvezni sadržaj ocjena je dodao da Apple's App Store nazad u iPhone OS 3,0 , a sada je Google uključite vijest da će postati obvezno za Android programeri "u nekoliko tjedana", (barem one koje žele da njihov sadržaj na tržištu) . Tvrtka teases činjenicu da će biti prikazano ocjene za sve aplikacije, zajedno s ostalim "Android Market poboljšanja u narednim tjednima" - valjda tempiran kako bi se podudarao s izlaskom Gingerbread - i da je bilo dev koje ne odredite ocjena razine za svoje postojeće aplikacije će imati svoj sadržaj automatski navedeni kao "zreli" (koja je, najviše restriktivne razini), dok su voditi brigu o problemu. Osim za odrasle, na raspolaganju ocjena će pre-teen, teen, i naravno, "All" opciju za aplikacije zasigurno ne vrijeđa najosjetljiviju mladih umova. Definitivno dobra vijest za roditelje čija young'uns su zahtjevni Android telefone ove blagdanske sezone, iako je još uvijek u osnovi na čast sustava za devs pravilno označiti svojim sadržajem ... i All-ocijenjeno app vjerojatno će se prodavati bolje od Mature jedan za istog razloga R-rated filmovi outsell NC-17 one. U svakom slučaju, zvuči kao Google namjerava razvijati tržište prilično brzo uz sljedeće izdanje ili dva, tako da ćemo morati vidjeti kako to trese se.

[Hvala, Pavao ]

Android Market dodajući sadržaj ocjene za sve aplikacije, prošlost, sadašnjost i budućnost prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 18:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Developers Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar