četvrtak, 25. studenoga 2010.

Pleco kineski rječnik iPhone app sada rukovanje slika u stvarnom vremenu prijevodi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/pleco-chinese-dictionary-iphone-app-now-handling-real-time-image/:
Razgovarajte o pravodobno. Mi smo čekali mjesecima (s bated dah, možda dodamo) za Pleco 2,2 do konačno pogodio Apple's App Store, i nakon koje se bave s nekoliko lansirati dan bugova prošlog tjedna, možemo konačno reći da je van i spreman da dominiraju bilo kineskom domaća ste bili zbrda-zdola procrastinating na. Pleco kineski rječnik sada je dostupna u App Store na verziju 2.2.1, podržava i fullscreen pisanje i live kamere temelji prepoznavanje znakova. Jeste zaviriti u prošlost video odmora, ako ste još uvijek znatiželjan o tome što ovaj app može učiniti za vas, i slobodno bacanje vaša iskustva s njim dolje u komentarima ispod. Krivovjerje 'nadajući to je samo prvi od mnogih jezika Pleco odluči za borbu - a ne da smo mnogo o bacanje izvan suptilne naznake.

Nastaviti čitanje Pleco kineski rječnik iPhone app sada rukovanje slika u stvarnom vremenu prijevodi

Pleco kineski rječnik iPhone app sada rukovanje slika u stvarnom vremenu prijevod prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 20:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar