četvrtak, 25. studenoga 2010.

Portal pištolj da se auctioned off za Child's Play ljubavi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/portal-gun-to-be-auctioned-off-for-childs-play-charity/:
Portal pištolj . Ako ste bili živi u proteklih godinu dana i promijeniti, znate točno što smo pričaju. Mi sigurno možemo reći našim životima su promijenjeni nakon što je proveo nekoliko dobrih minuta sa Harrison Krix je ručne izrade replika u 2009, i uskoro ćete imati zlatnu priliku da znate točno ono što mislimo. Krix je izgradila novu Portal pištolj, jedan koji je vjerojatno više nego ikada bodacious, a postoji samo jedan način da ga dobijete: nadmašiti Bro Montana pored vas na 7. prosinca. Child's Play Charity događaj aukcija će se održati tog sudbonosnog dana u Seattleu, i to će biti jedna i jedina prilika da se pink slip prenesene na vas. Naravno, novac dobio od aukcija će imati koristi Child's Play (ljubavi gaming industriji posvećena poboljšanju života djece s igračaka i igara u mreži od preko 60 bolnica širom svijeta), i hvalisanje prava dodjeljene pobjednik će biti prilično epski u djelokrug. Šef o prošlosti pauzu za video ono što je gore za iznenadan zahvat.

Nastaviti čitanje Portal pištolj da se auctioned off za Child's Play ljubavi

Portal pištolj da se auctioned off za Child's Play ljubavi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 21:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Volpin rekvizite , Mladost (volpin) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar