četvrtak, 25. studenoga 2010.

HTC HD7 pozdravlja Crni petak sa Kupite dobiti jedan slobodan ponuda od T-Mobile

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/htc-hd7-greets-black-friday-with-a-buy-one-get-one-free-offer-fr/:
Bio osjećaj plava ovaj praznik godišnje doba? Pronaći sve posebne ponude WP7 telefone malo premalo? Ne boj se, T-Mobile i Microsoft su spremni dati vam par HD7s za cijenu jednog sljedeći put svratio u jedan od Magenta trgovinama pita o Windows 7 Telefon uređaja. Morat ćete da se obvežu na uobičajene dvije godine ugovora i sitnica, ali to je ravno gore BOGO o tome što je vjerojatno najpoželjniji slušalice sportske Microsoftov novi OS na američkom tržištu. Onda opet, čak i uz popust, još uvijek može biti u mogućnosti naći HD7 jeftinije na online trgovac na malo, pa kao i obično na Black petak , mi bismo savjetovati radi svoje due diligence prije ostavljajući svoju pokojnicu predsjednika van u šetnju. Bilo kako bilo, to boli da mislim o tome kako slatko dan to bi moglo biti ako Dell Mjesto Pro je bio objavljen na rasporedu .

[Hvala, David]

HTC HD7 pozdravlja Crni petak sa Kupite dobiti jedan slobodan ponuda od T-Mobile prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 18:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar