četvrtak, 25. studenoga 2010.

Nexus S poza za gospodina Blurrycam, flaunting one potpis krivulje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-poses-for-mr-blurrycam-flaunting-those-signature-curve/:
To je fino bastion staničnih modding junaštvo poznat kao XDA programeri, primili neke posebno ukusan sjedne ovaj fini zahvalnosti jutro - špijun Shots Samsung je nedostižan Nexus S pokrenut operacijski sustav koji izgleda kao uncannily Gingerbread, što ona naziva " Android verzija 2,3 ", i sportske novi stražnji poklopac koji bi izgledati posve normalno na originalni Samsung Galaxy S , ako ne i za dodatne krivulje. XDA izvor također tvrdi da je 720p video kamera, iako druge naočale su još uvijek malo nesiguran. Da budem jasan, ovo je svakako telefon da Eric Schmidt nam je pokazao na Web 2.0 Summitu, iako stražnji poklopac izgleda puno dalje zajedno - uz pretpostavku Samsung nije to otpisan za dual-core verzije , ne bismo se čudite se ako smo ga vidjeli opet u osobi vrlo uskoro. Hit naš izvor link za neki metak od zeleno-i-crna operativni sustav koji radi na AMOLED ekran.

[Hvala, Sid]

Nexus S poza za gospodina Blurrycam, flaunting one potpis krivulja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 01:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XDA-Developers | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar