četvrtak, 25. studenoga 2010.

OnLive zahvaljujući svojim osnivača sa slobodnim MicroConsoles

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/onlive-giving-thanks-to-its-founding-members-with-free-microcons/:
Jeste li bili jahanje OnLive bangwagon od početka ? Ako je tako, da ćete želite pazi ovo malo zahvalnosti napomena iz tvrtke, koji nudi besplatan MicroConsole u svojim ranim oblak gaming korisnika usluga - kojima je dubs osnivača - pod uvjetom da sam kupio licence za barem dvije utakmice u svoje vrijeme. Deminutiv TV adapter obično troškove $ 99, ali kvalifikacije Članovi će biti u mogućnosti da biste dobili za besplatno ako unaprijed naručiti sada, iako će morati proljeće za pokriće troškova dostave. Što se više plašljivi među vama koji su samo ikada kupio jedan PlayPass , OnLive će vam imati slobodan pun PlayPass (ekvivalent za besplatne igre) u mjestu hardvera. Dakle, ovisno o tome koji način ste ga kriška, to je dobro biti prvi.

OnLive zahvaljujući svojim osnivača sa slobodnim MicroConsoles prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 02:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor OnLive | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar