četvrtak, 25. studenoga 2010.

Toshiba i Vizio očekuje da se pridruži Google TV bandwagon u siječnju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/toshiba-and-vizio-expected-to-join-google-tv-bandwagon-in-januar/:
Davatelji sadržaja mogu biti zabrani Google TV lijevo , desno i centar , ali hardverski partneri ne čini se kao da se gubi svaki entuzijazam. Nakon što je Samsung otvoreno priznao da razmišlja o HDTV sa Google TV hardvera i softvera sagradio pravo u, Toshiba i Vizio sada se kaže da su tvrtka planira uvesti nove proizvode, kao u siječnju je CES 2011 . Iako ni proizvođač će biti izvučeni u potvrdu ovog posljednjeg malo insider info, Toshiba je američki GM, Jeff Barney, je citiran kako kaže, "Google svakako je ključni partner za nas na PC strani i da će vjerojatno biti ključna za nas na TV-u strani, kao dobro. " Kako drukčije može Google funkcionirati kao ključni TV partner nego sa svojim web-spojen TV iskustvo ?

Toshiba i Vizio očekuje da se pridruži Google TV bandwagon u siječnju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 05:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar