četvrtak, 25. studenoga 2010.

Windows 7 Telefon dobiva user-friendly hack za zaobilaženje Marketplace, utovara vlastite aplikacije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/windows-phone-7-gets-user-friendly-hack-for-bypassing-the-market/:
Sada kada ste je dobio svoj Windows 7 Telefon uređaj splayed otvoren za USB storage sustavu koriste mase , zašto ne bi to prijateljski ne-Marketplace aplikacije, previše? Microsoft je bio uporan do sada o održavanju sideloaded aplikacije iz jednadžbe ako niste programer, ali novi alat pod nazivom ChevronWP7 - kompatibilan sa sustavom Windows XP SP2 i gore - bit će "otključavanje" vaš mali zvijer, tako da možete instalirati što god vam se sviđa bez prolazi kroz dućan. Vjerojatno, to će doći u ruci za instaliranje Microsoft stvari nikada ne bi san odobravanje - i to je puno manje nego hacky iPhone bjekstvo iz zatvora od izgleda to. Zabavite se i sigurno ostati vani, ljudi.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Windows 7 Telefon dobiva user-friendly hack za zaobilaženje Marketplace, utovara vlastite aplikacije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 11:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ChevronWP7 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar