četvrtak, 25. studenoga 2010.

Sony je rekao da se u potrazi za novim predsjednikom olakšaj Sir Howard je opterećenje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/sony-said-to-be-looking-for-new-president-to-lighten-sir-howard/:
Sir Howard Stringer je zauzet čovjek. Trenutno drži predsjednik, CEO i predsjednik naslova na Sony, čovjek je zadužen jedan od opcom carstava u povijesti prostranstvo, što je vjerojatno razlog zašto je tvrtka je sada, rekao je da se u potrazi za nekoga da mu uspjeti u jednom od tih postova. Bloomberg je izvještavanje da Sony ima unutarnje rasprave o imenovanju novog predsjednika, s Kaz Hirai i Hiroshi Yoshioka identificirane kao imena na vrhu hrpe. Par se trenutno odgovoran za rukovanje pola svake tvrtke Sony široke potrošačke elektronike portfelj i to je istaknuti da je japanski div čini se da je u potrazi za svoj sljedeći veliki vođa iz hardvera stranu poslovanja. Ako je ovo spekulacije ne uroditi plodom, očekuju sljedeći predsjednik zamjenjivati Stringer u kratkom razdoblju i na kraju ga uspjeti kao Top Banana kada trenutni vladar odluči objesiti svoje različak-plavu kravatu.

Sony je rekao da se u potrazi za novim predsjednikom olakšaj Sir Howard je opterećenje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 04:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar