četvrtak, 25. studenoga 2010.

Syte Shirt preoblikovati ipad-toting verzija, uvodi smartphone izdanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/syte-shirt-redesigns-ipad-toting-version-introduces-smartphone/:
Gledaj, to nije neugodno. I mi smo waltzing oko večeru stol, ipad Syte košulja na , uz slideshow hodočasnika i Tofurkys stvarno "izlog naš duh." Ali što o bučni među nama da se ne radi o načinima na dio sa svojim teško zarađen školjke kako bi se pokupiti ipad? Unesite Shirt Syte Smartphone. Kao i original, sve ovo-crni dres je ručno u San Diegu, ali jako puno za razliku od originala, ova je dizajniran za držati tvoj iPhone, Droid Nevjerojatno ili što god slušalicu koju se dogodi da posjedujete. Ili još bolje, postoji zippered vrećicu na vrhu za sprečavanje krađe, i oba krajolik i portret orijentacija uredno su podržani. Zaslon zaštitnik i dalje prihvaća prst dotakne, a to je i prašinu i vodu - što znate, u slučaju da vaš ljubomoran na kolege iz benda odlučili da vas ugasiti kada odbijaju ga ukloniti prije tarifni out na pozornici. Hit izvor vode na red za vaš 39,95 dolara. Ozbiljno, to učiniti. Nitko ne gleda.

Nastaviti čitanje Syte Shirt preoblikovati ipad-toting verzija, uvodi smartphone izdanje

Syte Shirt preoblikovati ipad-toting verzija, uvodi smartphone izdanje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 10:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Syte Shirt | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar