četvrtak, 25. studenoga 2010.

Samsung Stealth V outed uz DLNA certificiranje: 4,3-inčni ekran, 2,2 android?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/samsung-stealth-v-outed-with-dlna-certification-4-3-inch-screen/:
DLNA certifikaciju, da ste prilično govornik. Slijedeći glasoviti tradicije FCC i Bluetooth SIG curi, to sada izgleda kao da smo dobili malo informacija o Samsung Stealth V. Uz DLNA preko 802.11b/g/n (naravno), 4,3-inčni AMOLED WVGA rezolucije sa sportskim android 2,2 i 8 megapixel kamera. Zvuči poznato? Swap Froyo s licitara i svi ovi dijelovi line up prilično dobro s tajanstvenim borac telefon otkrili smo prije dva tjedna . I to nas vodi do spekulacija na temelju Konvencije imenovanja: ovaj unos nosi SCH-i510 broj modela, što je samo deset do na očarati , Verizon's Galaxy S varijanta. Najbolji brod u floti nastavak? To bi zvuk o pravo zatim, kao što bi chipset unutra CDMA. Malo više certifikate, a mi bi trebali imati puno bolji osjećaj za budućnost ove.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Samsung Stealth V outed uz DLNA certificiranje: 4,3-inčni ekran, 2,2 android? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 13:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GSM Arena | izvor DLNA (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar