četvrtak, 25. studenoga 2010.

Kinect hack vam omogućuje kontrolu web-preglednika i Windows 7 koristeći samo snagu (updated)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/kinect-hack-lets-you-control-a-web-browser-using-only-the-force/:
Hakiranje Xbox 360 Kinect je sve o baby korake na putu ka što u konačnici mogla iznositi neke prilično korisne homebrew. Evo dobar primjer kuhani od strane neke djece na MIT Media Lab fluida sučelja Grupa nastoji redefinirati čovjeka i stroja interaktivno iskustvo. DepthJS je sustav koji omogućuje Javascript razgovarati s Microsoft Kinect kako za navigaciju web-stranicama, između ostaloga. Zapamtite, to nije odluka da divlja, ruke mašu geste je najbolji način za navigaciju web stranice, to je samo demonstracija da možete. Let's nadu da sjeckanje communinity preuzima se raditi i to se razvija u multitouch daljinski upravljač dodatak za naše kazalište računala kod kuće. Boxee, možda možete posuditi ruku?

Update: Ako ste spremni za korak izvan granica developer-friendly open-source softver onda ćete želite odjaviti Evoluce 'gesta rješenje je temeljen na tvrtke multitouch ulaz Management (MIM) vozač za Kinect. Najimpresivniji dio je svoju potporu za simultano i multitouch višekorisnička kontrola zahtjeva (uključujući i one koje koriste Flash i Java), trčanje na Windows 7 računala. Evoluce obećava da će puštanje softver "uskoro" da se most Kinect i Windows 7. Do tada budite sigurni da provjerite obje impresivne video nakon pauze.

[Hvala, Leakcim13]

Nastaviti čitanje Kinect hack vam omogućuje kontrolu web-preglednika i Windows 7 koristeći samo snagu (updated)

Kinect hack vam omogućuje kontrolu web-preglednika i Windows 7 koristeći samo snagu (updated) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 03:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fluida Sučelja Group (Vimeo) , Evoluce | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar