četvrtak, 25. studenoga 2010.

Nexus S u divljini daje nam mutne Gingerbread prohod

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-in-the-wild-gives-us-a-blurry-gingerbread-walkthrough/:
Stara poslovica "kad je kiša, to ulijeva" svakako odnosi sa curi - i za tu svrhu, Nexus S smo vidjeli aa nekoliko sati vratiti sada je uključen i spreman da nam frustrirajuće mutan pregled Android 2.3 (koje može znati bolje kao Gingerbread ). Naravno, Eric Schmidt sam učinio isto na pozornici na Web 2.0 summitu u zadnje vrijeme, ali postoji razlika: Schmidt ne žele priznati da je drži Nexus S, ne bi nam pokazati sve Gingerbread's UI tweaks, i ne bi uzeti hrpa tamne, niske kvalitete snimke i dostaviti ih na XDA-programere. Nema puno toga za vidjeti ovdje, ali možete napraviti neke od ikona na redizajnirana blacked-out status bar, adaptiran telefonske tipkovnice i O ekran, gdje smo dobili potvrdu da je to zaista Nexus S trčanje 2.3 ( odobren, ovaj ekran je nevjerojatno jednostavan za varanje, ali mi ćemo ga dopustiti u svjetlu svih ostalih vizualni dokazi koje smo dobili događa ovdje). Nažalost, to je još uvijek nije jasno kada Nexus S zapravo je lansirao ... tako da za sada, mi ćemo uzeti kao mnogi od tih high-ISO galerije, kao što možemo dobiti.

Nexus S u divljini daje nam mutan Gingerbread prohod prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 14:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar