četvrtak, 25. studenoga 2010.

Movea pretvara vaš iPod Touch ili iPhone u Air Mouse za samo $ 2

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/25/movea-turns-your-ipod-touch-or-iphone-into-an-air-mouse-for-just/:
Nije toliko ljut na plopping dolje Benjamina za Movea je Air Mouse ? Pune dvije godine nakon uvođenja tog vrlo proizvoda, tu je sad prihvatljiv, jeftino-bin alternativu: Air Mouse. Er, miš app zraka za iPod Touch / iPhone. Ovo ovdje grumen koda, koji se prodaju za samo 1,99 dolara u App Store, slavina u vaše iDevice je ugrađen žiroskopa, kao i vlastita MotionSense tehnologiju kako pretvoriti vaš ručni u miša. Nema potrebe da se riba za površinu, iako - jednostavno val vaš iPhone okolo kako bi se iskoristiti u zrak pokazivač kontrole i gesta priznanje. To je san doći vrijedi i za vlasnike HTPC (Macove i računala su podržane), iako su kritičari sugerirajući da Mobile Mouse svibanj zapravo biti superiorniji. Ako ste već slomljen načine s vašim mužjak-devedeset devet, javite nam kako su stvari pomicanja u komentarima ispod.

Nastaviti čitanje Movea pretvara vaš iPod Touch ili iPhone u Air Mouse za samo $ 2

Movea pretvara vaš iPod Touch ili iPhone u Air Mouse za samo 2 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 studeni 2010 07:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashgear | izvor Movea , iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar