ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

Android mreže Toolkit vam omogućuje iskoristiti lokalni strojeva u pritiskom na gumb

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/android-network-toolkit-lets-you-exploit-local-machines-at-the-p/:
Defcon 2011 je u punom zamahu sjeckanje, i Itzhak Avraham - "Zuk" za kratko - i njegova tvrtka imaju Zimperium predstavio Priručnik Android mreže za jednostavno sjeckanje na putu. Trebate pronaći ranjivosti na uređajima u blizini mreža? App, pod nazivom "Anti" za kratko, omogućuje jednostavno guranje gumb za napraviti stvari kao što je traženje WiFi mreže za potencijalne mete, ili čak i preuzeti kontrolu nad računalom Trojanski stilu. Da biste to učinili, to traži slabe točke u starijih softvera uz pomoć poznatih iskorištavati, što znači da ste svibanj želite nadograditi prije udarca javnu WiFi. Prema Forbes, to je slično Firesheep , a odnosi se na borbu protiv Zuk kao "penetracije alat za mase". Očito, njegov kraj je cilj pojednostaviti "Advanced" sjeckanje i stavi ga u džep dosega, ali je također nada da će se koristiti uglavnom za dobro. Anti bi trebale biti dostupne putem Android Market ovaj tjedan besplatno, uz 10 dolara "korporativne nadogradnju." Razmislite sami upozorio.

Android mreže Toolkit vam omogućuje iskoristiti lokalni strojeva na pritisak na gumb prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 02:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Forbes | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar