ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

Tiny RFID amulet trgovina medicinske evidencije, čini hitne pomoći 'život lakšim

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/tiny-rfid-amulet-stores-medical-records-makes-paramedics-lives/:
Medicinska RFID Korištenje RFID za pohranu medicinske dokumentacije , u konačnici stvaranje radnih mjesta za hitne i liječnika da je mnogo lakše, jedva je novi koncept. No, za najveći dio, takve uređaje su ograničeni na kliničkim ispitivanjima. Asahi Kasei Corp je u nadi da će promijeniti s debi maleni, 3cm-kvadrat šarm koji se može pročitati računalo ili smartphone. Uz osnovne podatke, kao što su ime, datum rođenja i krvna grupa, čip može prenijeti veze s više prostora za pohranu podataka kao što su intenzivne X-zrake slike. Umjesto izgradnje iz vlasnički sustav, tvrtka je osnovana oslanjajući se na tehnologiju nazvanu Felica tvrtke Sony. To znači da uređaj će uživati ​​široku kompatibilnost s postojećim proizvodima, i treba biti jeftin za proizvodnju. Asahi Kasei se nada da će početi s prodajom medicinske amajlije gradovima i bolnicama u roku od godinu dana, za onoliko malo koliko ¥ 2000 (oko $ 25).

Tiny RFID amulet trgovina medicinske evidencije, čini hitne pomoći 'život lakšim prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 04:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Nikkei | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar