ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

Kina gubi djelomično pristup na Windows 7 Telefon Marketplace, Great Firewall biti krivi?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:
To je dobro poznata činjenica da je Kina Velika Firewall nije osobito prijateljski s određenim inozemnim on-line usluge, i nažalost, čini se da sada svibanj imati nove žrtve pridružio voli Facebook, Twitter, a ponekad i Android Market. Prema Windows Phone umak bloger Kane Gao, mnogi Windows 7 Telefon korisnike u Kini imaju ograničen pristup na tržište u posljednjih nekoliko dana - ne mogu preuzeti bilo koju aplikaciju, ali još uvijek možete pregledavati sadržaj i primati ažuriranja obavijesti.

Dok Microsoft je usluga još uvijek ići živjeti u Kini, kineski korisnici i dalje mogu kupiti aplikacije mijenjajući sve svoje postavke profila mjesto u SAD. Jao, ovaj trik je ne koristite sada, iako je malo vjerojatno da Microsoft krivac ovdje - to ne bi imalo smisla blokirati prave američke korisnike koji su posjetili Kinu. Srećom, Kane nije imao problema uzimajući na tržište preko SAD-VPN-a, što je velika tužibaba znak koji pokazuje da Velika Firewall je odlučila barikada WP7 samoj cca tržištu. Razlog? Mi nikada ne će znati, a nije ni priča o tome da li je to trajno zabraniti, bilo. Nokia, kao veliki igrač u zemlji , da nada ne .

[Hvala, JagsLive i Rahul]

Kina gubi djelomično pristup na Windows 7 Telefon Marketplace, Great Firewall biti krivi? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 09:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser , Penn Olsen | izvor Windows Phone umak | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar